Despre noi

Scurta descriere

Am ales o locatie pe strada Fratii Golesti, in apropiere de MC Donald’s. Cu experienta din 2004, am gandit un design aparte atat interior cat si exterior, cu spatii mari, care sa ofere o priveliste relaxanta si memorabila clientilor.Pe perioada anotimpului cald, terasa spatioasa va fi cu adevarat un loc unde toti clientii nostri pot sa se relaxeze si sa savureze, intr-un cadru perfect, delicioasele preparate.

Va asteptam cu drag sa va bucurati de avantajele oferite de acest local, si va asiguram ca suntem deschisi sa primim orice sfat care sa ne ajute sa imbunatatim continuu acest proiect.

  • Servim probabil cel mai bun grill din oras.
  • Intotdeauna servim produse proaspete.
  • Servicii rapide si de calitate.
  • Satisfactie garantata.

La Vera – Un restaurant pentru tine si prietenii tai.

Povestea restaurantului nostru a pornit de la o intrebare: daca am face un restaurant pentru prieteni, pentru cei cu care ne place sa ne petrecem timpul, cum ar arata? Asa a aparut povestea La Vera , un restaurant pentru prieteni, un loc special si intim, in care si povestile tale prind contur.
CU experienta din 2004, am gandit un design aparte atat interior cat si exterior, cu spatii mari, care sa ofere o priveliste relaxanta si memorabila clientilor. Pe perioada anotimpului cald, terasa spatioasa va fi cu adevarat un loc unde toti clientii nostri pot sa se relaxeze si sa savureze, intr-un cadru perfect, delicioasele preparate.